Ваш код акції: 41584

Політика конфіденційності

Веб-сайт  www.eshko.ua є власністю фірми «Європейська школа кореспондентської освіти». У розділі «Політика конфіденційності" можна довідатися, як ми збираємо, використовуємо й надаємо інформацію, що передана нам за допомогою Інтернет-сайту. Перед початком користування нашим сайтом і передачею через нього будь-яких даних просимо ознайомитися з нашою політикою конфіденційності.

Користуючись Інтернет-сайтом фірми «Європейська школа кореспондентської освіти», Ви визнаєте умови нашої політики конфіденційності. Передаючи персональні дані через цей сайт, Ви погоджуєтеся на їхній збір, використання й надання відповідно до умов політики конфіденційності.

Зібрання персональних даних має на меті забезпечення максимально якісного надання платних освітніх послуг фірмою «Європейська школа кореспондентської освіти». У тому числі, персональні дані використовуються: при укладанні договору щодо надання освітніх послуг, при проведенні внутрішньокорпоративних заходів, пов'язаних з поліпшенням роботи наших служб, для проведення інформаційних розсилань, для захисту інтересів компанії й інтересів наших студентів.

Персональні дані збираються, обробляються й зберігаються відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року. Фірма «Європейська школа кореспондентської освіти» приймає всі необхідні заходи для захисту персональних даних від неавторизованого або несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання й обробки даних і заходів щодо безпеки, включаючи відповідне шифрування й заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, у яких ми зберігаємо особисті дані. Фірма «Європейська школа кореспондентської освіти» надає доступ до особистої інформації тільки тим співробітникам, підрядникам і агентам компанії ЄШКО, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, що виконуються від нашого ім'я. Ці суб'єкти зобов'язані виконувати зобов'язання по дотриманню конфіденційності і можуть підпасти під стягнення, включаючи звільнення, адміністративне або карне переслідування, якщо вони порушать дані зобов'язання. 

Фірма «Європейська школа кореспондентської освіти» гарантує вільний доступ до переданих нам персональних даних особам, які є їхніми власниками. Також, гарантується право суб'єкта персональних даних на обмеження щодо використання таких даних або на заборону їхнього використання.

Будь-які питання, що цікавлять суб'єкта персональних даних, можна задати, зателефонувавши до інформаційної служби фірми «Європейська школа кореспондентської освіти»: 0 800 211-700

Фірма «Європейська школа кореспондентської освіти» залишає за собою право змінювати умови політики конфіденційності. Даний сайт не призначений для дітей, яким не виповнилося 18 років. Ми не несемо відповідальності за дані, що отримані від цієї вікової групи.