Ваш код акції: 36654

Секрети сучасної кухні

На кого розраховано курс?

Якщо підрахувати, скільки кулінарних книжок і відповідних брошур ми придбали за своє життя, а скільки ще порад записано від руки на клаптиках паперу, стане моторошно. Користі мало – інформація не запам’ятовується надовго. Почавши готувати, відразу шукаємо «ту книжку» або «той записник», де зазначено, приміром, скільки часу варити рис, а скільки – тушкувати м’ясо.

Зрештою все дратує і хочеться якомога швидше навчитися готувати. Чи не так? Утім, бракує часу відвідувати кулінарні курси. Що робити?

ЄШКО пропонує дистанційні уроки кухарів «Секрети сучасної кухні», які стануть у пригоді кожному незалежно від віку і підготовки. Пропонуємо вашій увазі курс на тему як правильно готувати: від вибору кухонного приладдя до покрокових рецептів найпопулярніших та найвигадливіших страв. Матеріал викладено цікаво і доступно – ви швидко опановуватимете кулінарне мистецтво, вам не доведеться багато часу проводити біля плити, а страви стануть смачними і вишуканими.

Скачайте просто зараз безкоштовний пробний урок курсу і зробіть правильний вибір.
Скачати безкоштовний пробний урок!
Ціна зі знижкою 15%
 304,71 259,00 грн./мiс.
Щомісячне навчання

Яких навичок і умінь набувають студенти курсу?

Перед вами сучасний методичний посібник – навчання кухарів. Ви здобуватимете не поверхові знання, а ґрунтовно опановуватимете кулінарію. Ви навчитеся обирати не лише посуд для тієї чи іншої страви, а і ножі для певного продукту.

Ви зможете чудово облаштувати кухню, відокремивши робочу зону від обідньої. Крім того, ви дізнаєтеся дещо цікаве про «корисну» побутову техніку й її основне призначення, щоб не спокуситися на рекламні ролики і не придбати зайвих приладів, які, по суті, дублюють один одного і захаращують кухню. Відтепер ви зважуватимете кожний свій крок і не кидатимете на вітер грошей.

На вас чекають поради щодо вибору продуктів – від м’яса до овочів та спецій, а також навчитеся готувати найсмачніші соуси. Адже не секрет, що гарний соус (підливка) – це 90% успіху будь-якої страви.

Птиця та дичина, рибне та овочеве меню, найсмачніші гарніри та закуски, перші страви, супи-пюре – не всі кулінарні курси охоплюють такий обсяг інформації. А ще ми розкриємо секрети соковитої буженини і шашлику.

Цікаво, у чому відмінність цих курсів від книжок із рецептами, які, напевно, неодноразово надихали вас на створення кулінарних шедеврів?

Матеріал курсу викладено в контексті певних ситуацій, тому його легко засвоїти. Завдяки унікальній методиці, що ґрунтується на принципі природного здобуття знань, ви запам’ятовуватимете лише те, що потрібно.

Опанувавши курс, ви отримаєте Свідоцтво ЄШКО, яке стане вам у пригоді. Ви не лише смачно готуватимете, а і навчатимете цьому мистецтву інших.